19.10.2007, 16:38 | #1 |
СТО г.Львова
Ребята давайте отпишемся по работе СТО в городе..официальном..для хюндаев..есть возможность с помощью Левы и ХМУ получить скидки на проведение работ..
Я все работы по ТО проходил в Рясне..от салона Днестер..на 4 балла..пока все..было. |
|
|
|
19.10.2007, 21:06 | #3 |
Re: СТО г.Львова
Про наш сервис на Рясне есть два отзыва:
1) знакомый купивший Матрикс устанавливал у них сигналку... после этого при подымании/опускании стекл что-то страшно скрежетало... поехал на другой сервис где открыв обшивку увидели один винт забытый и один не до конца закрученный, который входил в контак со стеклом и издавал страшные звуки.... после этого мой знакомый к ним ни ногой... 2) мой личный опыт: все что заказывал - делали и вроде без проблем. недостатки только в том что лучше самому подготавливать материальную часть, а к ним ехать только работу делать... сигналку мне так нормально и не поставили... сослались на запрет ХМУ по установке сигналок с автозаводом... но скорее всего они просто не умели ее ставить, квалификация не та. потому сильно на них не наезжал. (деньги взяли как за установку простой сигналки). Качество 3-4, ближе к тройке. От второго посещения к ним был слегка расстроен, ибо мастера искали 30 минут, а не могли найти потому что обед был... и т.п. короче с менеджментом проблема еще та. "мне бы их на 2 месяца кто-нибудь отдал - они бы после этого клиента облизывали бы от и до". ах мечты мечты... |
|
24.10.2007, 20:27 | #4 |
Проходили ТО-0 (1000) в Рясне і встановлювали сигналізацію... Загалом досить нормально, електрик Славік все що питалось показав і розказав, коли сказав що постукує пласмаска одна в салоні - виправили, ставлю 4 з великим плюсом
|
|
27.10.2007, 12:05 | #5 |
Проходил ТО-40 в Рясне. Оставил машину, договорились на время, приехал машина стоит готовая, но ЗАБЫЛИ помыть(хотя договаривались). Причем мойку вписали в счет. В общем неплохо, но большой разницы между Рясне и Богдановской пока не заметил.
Кстати, когда делал развал, то в Рясне сказали что у Туксона он не выполняется на передних колесах.... |
|
29.10.2007, 13:23 | #6 |
Вітаю усіх.
Хочу поділитися своїми враженнями від Богданівської перше "позитивне " враження - обовязкова мийка був п;ять разів, лише один раз реально помили днище, піднявши машину, всі інші рази похляпали водичкою по машині, а то і не мили, зато в рахунок ЗАВЖДИ написали. і найголовніше., на ту мийку стандартно треба зітратити мінімум півгодини Люблять шось-десь недокрутити. Рекомендую перевіряти їхню роботу. Хоча як це можна їх перевряти, коли ж не їдемо економити гроші десь в село в якийсь гараж.... н.п. колесо !!!! гайки тільки наживили. Виїхав, стукає, думав цвях злапав, заїхав на вулканізацію, хлопці там прозріли.. На сервісі кажуть - це в мене перший раз.... і крім того різні шурупи... знайшов недокручені, а то їх і взагалі назад не поставили. Я з ними сварився, але то як головою об бетон. Може якось заїду в Рясне, подивлюсь. Хоча тим часом зійшов з гарантії, ремонтуюсь в селі в якомусь гаражі |
|
22.11.2007, 16:45 | #7 |
Привіт.
Забирав свою машинку зі СТО в Рясне. Там доставляли магнітолу, задній парктронік, захис піддону кртера і синалку. Доставили передній парктронік, хоча я замовляв тільки задній. В машині за собою не прибрали (залишки дротів, ізоляції, ізоленти), машину не помили (може це я вде занадто вимагаю, але мій друг недавно купив Opel Astra H, то забрав з салону помиту і прибрану). Але в цей святковий день вирішив не звертати на таке увагу і щасливий поїхав додому. Вчора прохидив ТО-0 в Рясне. Відчуття сервісу - ніяке ,на краківському краще обслуговують коли молоко купую в бабульки з села. За ТО заплатив - 409 грн. ------------------------- Масло (4л) - 260 грн. Фільтр масляний - 120 грн. Тосол (1л) - 9 грн. Перевірка фар - 20 грн. ------------------------- На моє здивування ввечері подзвонила представник Hyundai Motors Україна і попросила відповісти на декілька запитань стосовно дилера, СТО і машинки. Тут я вже вилив душу . |
|
22.11.2007, 16:55 | #8 |
Не зовсім зрозумів, якого вони за тосол гроші взяли і що за перевірка фар на новій машині??? Тосол за 1тис км аж 1 літр википіти не міг і якщо ніде не тече, то значить вони на "передпродажці" не долили до норми... А до мене ніхто не дзвонив.... |
|
22.11.2007, 17:23 | #9 | |||||||||||||||||||||||
Сорі за плутатину, фари перевірили на моє прохання. Мій знайомий порекомендував, бо на його думку в мене світять зовсім не так як в нього на опелі. На рахунок тосолу, то мені пізніше знайомі сказали шо тут десь 'собака зарита'. Але осткільки я в тому ламер, то дуже не протестував на СТО. |
||||||||||||||||||||||||
23.11.2007, 02:02 | #10 |
Пару дней назад пришло время ТО 50000. Решил делать на Богдановской. Явный прогресс:
1)позвонил вечером, записали на утро!!! 2)подешевело. В 1000 грн. уложился вместе с заменой задних втулок и промывкой. 3)быстрее стали работать, на все ушло чуть больше часа. 4)не заметил попыток мастера что либо из выписанного не поставить или развести меня на допы. 5)техника у них все же ЛУЧШЕ. Выполнение работ в Рясне без техмойки считаю минусом. Подьемников в боксе стало больше, на потолке повесили тены, вытяжки выхлопов и есть комната отдыха. Также всегда есть возможность "пощупать" новые машинки, вплоть до небольшого тест-драйва. |
|