| 

| 
		#1 | 
| 

Всем добрый день!  У меня на Санта Фе 2012г. 2.2 диз.  197л.с. АКПП  расход ДТ зимой доходил до 13л/100км., летом - 10.5 -11.0л. Езда в основном по городу,  изредка - пригород. Резких  разгонов  - торможений не практикую,  езжу размеренно.  Приехал на СТО,  подключили компьютер,  сказал,  что расход  - 8.0л., но бортовой компьютер показывал 11.5л/100км. (при заправке до полного бака  у меня вышло 11.2л/100.   Я слышал у знакомых,  что у них на таких машинах по городу расход до 9.0л/100км. Кто чего посоветует ??? Спасибо!

| 
|
| 
		 | 

![]() Скажи форуму спасибо :)) 
	 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Доброго дня!! їзда по місту то не завжди одне і теж !! все залежить від того чи встигає прогрітися двигун чи часто ви рухаєтесь на нижчих предачах,як часто ви стоїте в пробках  ,в мене таке ж авто тільки 2011рв цієї зими розхід склав близько 13 літрів на 100 км торік було дещо менше але виїхавши на трасу прогрівши двигун я вернувся на свої 6,5   ; 6,8  на 100 при швидкості до 130  і заспокоївся !! Потім останні 10 км навмисне проїхав в "ручному" режимі на 3-4 передачі  але при максимальній для тих передач швидкості тобто потрусив сажу,  наразі розхід дизеля по місту близько 9.7-10 л.  мене це влаштовує.

| 
|
| 

Творіть добро! принаймні спробуйте......  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | |||||||||||||||||||||||

Ну швидше за все мова йде про санта фе але яке покоління - ?? і знову ж таки дизель? бензин? газ? Пане Олексію (думаю саме так вас зовуть судячи з нік-нейму) невже так важко заповнити профіль??? це ж пару трійку хвилин потратити .....  | 
||||||||||||||||||||||||
| 

Творіть добро! принаймні спробуйте......  | 
||||||||||||||||||||||||
| 
		 | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |

| 

|