![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
|
|
#92 |
|
В общем... Можливо трошки невдалий день - все ж провідна неділя, але дякую усім хто все ж прийшов, було дуже приємно познайомитися, поспілкуватися
Після давніх спроб та діалогів ми таки зустрілися, шкода що були не всі, але наступний раз напевно буде кращий ![]() Окреме дякую Vovochka за вечірній рейсінг, участіт не приймала, але подивитися було на що, ну і червоний гешик наш не підкачав, навіть не враховуючи лису резину ![]() Маленький фотозвіт (відразу соррі - не фотокор я явно ну і сам процес знайомства не зняла і тп., але маєм те що маєм) |
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
то точно малувато, тому і написала що не фотокор я
але чесно трохи навіть нечекала, думала буде "ти да я да ми з тобою", 2-3 чоловічки максимум, пошкодувала що сама приїхала
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Було гарно. Нові люди, нові враження!
А на рахунок нічних змагань, то в нас це регулярно Хотілося б щоб і Хюндаївці приїжали і брали активну участь До зустрічі ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Я думаю,що завтра вже з*явитесь на форумі
.Давайте щось думати з наклейками,і рамками(номерними):або просим в Києва ,або,якщо є можливість,робимо самі .Звоніть,пишіть,заходьте
|
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Я в понеділок трошки буду в Тернополі
.В11.00. маю зустріти поїзд з людьми .До того часу можна по кавусі бабахнути десь в центрі.Будеш десь недалеко,то зізвонимось
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |