Скажи форуму спасибо :))
|
|
20.11.2020, 21:52 | #12 |
І знову всім привіт (( Мабуть я рано раділа.. Два дні мала змогу насолоджуватися своїм авто. І от вчора зранку я була шокована включивши задню передачу, знову вібрація і гул в зоні коробки (( При рушанні вібрація зникла, гул теж. Переключила на D, P - спокійно! Поїздила по місту, вібрація зникла навіть при включенні R. Авто постояло, знову те саме(( Сьогодні потроху з'явилася вібрація у сидінні, при тих самих маніпуляціях!! Так, немає гулу який був, немає вібрації, немає відчуття що сидиш у танку!! Але 2 дні тому, авто було ідеальним!!
Порадьте, що це?! Бо я не знаю куди їхати і що цього разу робити( ПАНІКА! |
|
21.11.2020, 20:13 | #13 |
Треба в коробку дивитись, швидше за все вона і вивела з ладу опори двигуна. Якщо не вирішити це питання, то знову порадите на опори. По коробкам дуже не підкажу, нормального майстра знайти важко. "Бублики" часто летять в них. Отправлено с моего Redmi Note 7 через Tapatalk |
|
21.11.2020, 20:21 | #14 | |||||||||||||||||||||||
Так з бублика ремонт і почали, місяць як зробила. Бо так як подушки були норм ( але на той час не оригінал) підозри впали саме на муфту. Але ж після заміни подушок, 2 дні ідеальна робота авто! І тут знову... |
||||||||||||||||||||||||
21.11.2020, 23:50 | #16 | |||||||||||||||||||||||
Підозри падають, швидше за все на коробку, з того, що почули від Вас, бо зміни у роботі авто відбуваються при перемиканні передач, можливо це якийсь і заводський косяк в програмному забезпеченні і є оновлення, яке це виправить ( офіціали або хто займається хюндаями і в кого є доступ до сайту техпідтримки ( можна і самому отримати доступ 17 євро доба, але потрібно ще мати сканер j2534)). Я б копав в сторону коробки. Розумію Ваш відчай, тримайтесь. Отправлено с моего Redmi Note 7 через Tapatalk |
||||||||||||||||||||||||