16.08.2007, 23:23 | #31 |
Re: Магазины и сервисы Львова
|
|
|
|
21.08.2007, 15:20 | #32 |
Привіт всім!
В мене підходить ТО-0. Люди розкажіть де ви проходите ТО і скільки вартує приблизно??? Де дешевше і якісніше??? Хтось може пробував привозити їм свої витратні матеріали(масло, фільтра, колодки....)??? Наперед вдячний за відповіді і відгуки!!! |
|
21.08.2007, 20:51 | #33 |
расходники самому покупать явно дешевле чем на сервисе... отказать в установке не имеют права, если у тебя все заменники оригинальные, но не у них купленные. потому оплатишь только работу. Николас на автобазаре, что на Зеленой, нашел где можно купить все нужные рассходники. у меня тоже скоро ТО-1 потому поеду пробивать цены на выходные... |
|
22.08.2007, 22:49 | #34 |
Дзвонив я в УА-холдинг, там сказали, що ТО-0 буде вартувати десь 600грн.
72грн./л масла*5л=360грн. фільтр не знаю робота теж В Дністрі мені сказали десь 350грн за роботу не плачу, а масло в них по 65грн. На скільки достовірна інформація на рахунок Дністер-авто буду знати в понеділок або вівторок після ТО |
|
28.08.2007, 12:45 | #35 |
Був я на ТО-0
Рахунок виглядає так: масло Шел ультра 5в30 - 5л*65грн.=325грн фільтр масляний - 120грн робота - 0грн Разом - 445грн. Тепер мене цікавить скільки буде коштувати ТО-1, якщо ТО-0 - 445грн., чесно кажучи вже задумуюся чи не відмовитися мені від гарантії.... Знайомий проходив ТО-1 на матріксі вийшло здається 930грн.... а може до Києва на ТО буде вигідніше їздити??? чи в Польщу??? |
|
28.08.2007, 13:44 | #36 | |||||||||||||||||||||||
за ТО-1 заплатил 670 гривень на Днестре..почитай тему отчеты прохождение ТО. |
||||||||||||||||||||||||
28.08.2007, 14:39 | #37 |
ТО-0 360грн ТО-1 -700грн. поміняли 3л масла, фільтра повітряний і масляний.На мою вимогу поміняли фільтр кондиціонера хоча поправилах міняється кожні 20 тис.Коли витягнули він був чорний як земля. Це добре що я розумію що при наших дорогах фильтр салона треба міняти максимум 10т а то і раніше а якби приїхала дама.Взагалі обслуговування в дністер авто мені не подобаєтья. Працюють на сервісі діти які поняття не мають що робити з машиною.При заміні масла вони незнали як зняти захист.В результаті працивник, підлога, захист ,бочка для злива масла все було залито маслом. Рульову рейку підтягували молотком і зубилом. Ключі під машину відсутні. зможе хтось пояснити переваги такої гарантії. ЇЇ можна давати іна 10 років. Я думаю що з гарантії машину зніму .
|
|
28.08.2007, 16:26 | #38 | |||||||||||||||||||||||
+1..уже писал что работают дети..с одним директором можно разговаривать..следу..ТО..буду проходить в Николаеве.. |
||||||||||||||||||||||||
28.08.2007, 17:52 | #39 |
А чому всі так бояться втратити гарантію. Всі вузли які виходять дійсно з ладу не попадають під гарантію. Чому не поставити нормальні свічки фільтра віробництва японії які в 2 рази дешевші.Хтось написав що поміняв масляний фільтр за 120 грн. а він в звичайному магазині коштував три місяці тому 24 грн. Я зараз купив фільтр салону, повітряний,комплект свічок (японія )і заплатив 235грн за все. А тепер взнайте скильки це буде коштувати на дністер авто. Коротше кажучи міняєш деталі тоді коли це потрібно а не тоді коли це написано в сервісній книжці. І саме головне все це будуть робити люди які розуміють і знають як це робити.
|
|
28.08.2007, 18:06 | #40 | |||||||||||||||||||||||
+1..про знающих людей..и умеющих..я вот хочу на третье ТО..приехать с всеми своими заменниками..(фильтрами)..посмотрим что скажут.. |
||||||||||||||||||||||||