16.08.2011, 18:39 | #41 |
Re: Ночь огня-2,как это было.
Привіт всім
Хочу виразити ВЕЛИЧЕЗНУ подяку всім хто був присутнім на цій вечірці!!! Андрюха - тобі особливо РЕСПЕКТ і УВАЖУХА, ти залишився один із костяка організаторів і зумів створити свято ще крутіше ніж було раніше, і ти правий - як би не було такого славного коллективу, то таке шоу не вдалося би, невеликий вклад кожного і от тобі результат, так що всі ми молодці!!! Правда вибачай що забрав на москальщину Ветала, він був одним із основних хто допомагав в організації, але як бачиш він (та і я) притарабанив свій зад, а якби ти бачив як він його тарабанив - це був номер Я дуже радий що і моя Гаврюша мене дотянула і до Полтави і назад в Харків, як приємно їхати по нашим паршивим але пустим дорогам (порівняно з Москвою). Правда без пригод не обійшлося - через весь Харків їхав на 2-ій передачі - щось заклинило, але потом все поправилось, що це було я так і не зрозумів . До нових зустрічей!!! Трошки розчарований Трансформерами |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
16.08.2011, 18:47 | #42 |
Юля, Тебя трудно было не запомнить!. Я токо на одном перерассказе о платиновом тигеле, как тарелочки для котов, у друзей физиков с лаборатории, выращивавшей ранее кристаллы, и у бывших производственников с Гаммы (убитый радиозавод в Запорожье) массу баллов заработал, а я в Полтаве живот надорвал от твоих историй. Одно в тебе хреново-день рождения в один день с моим бывшим ректором во-первых, и за 2 дня до моего во-вторых, если праздновать вместе-спиться можно... ))) А потерянные брюки-куда там моим потерянным тапочкам.. Затмил Водолей Водолея напрочь..
|
|
16.08.2011, 19:04 | #43 |
Каstеt, за твоею аватарою тебе чомусь не можу впiзнати i згадати, вибач... ))))) Веталу передай низький уклiн, дуже вчасно допомiг, вiн зрозумiе. Будете мандрувати на Крим полюбасу через Запорiжжя-маякнiть, 0676125202. Я не шикарний органiзатор, як Stаrvic, але спiльними зусиллями пiкнiк влаштуемо! Це ж стосуеться всiх одноклубникiв!
|
|
16.08.2011, 19:47 | #44 |
То Палыч, Который Не Смог Приехать А Сейчас На Ветке. У меня щас Самая Любимая Женщина (ну ирз ряда..) отдыхает с родней в Евпатории. Племянница, зятья и проч. Если нагряну Один, поможешь расписать, что посетить в вашем городе и окресте за пару дней?! [email protected]. Тел.выше. Личкой пользоваться умею с трудом, админы, извините.
|
|
16.08.2011, 20:10 | #45 | |||||||||||||||||||||||
Не вопрос всегда рад 067 779 08 04 Андрей |
||||||||||||||||||||||||
16.08.2011, 20:20 | #47 |
OlNic, телефончик записав, буду проїжджати через Запоріжжя +-24 серпня, не обіцяю але можливо дзвякну, так що думай в якому кабачку можна буде зупинитись щоб перекусити і устроїти короткочасну зустріч (буду перевозити свою сім"ю з Феодоськи в Харків).
Так що одноклубники - мотайте на вуса - можна в Запоріжжі устроїти тусон!!! А рожу мою легко уявити - вона така ж як у Ветала тільки не така жирна . Привіт передам |
|
16.08.2011, 21:26 | #48 |
А ти теж ж Волинi родом, як i Ветал?! Я просто лiкувався в Трускавцю, i сусiд по кiмнатi лiкуватися приiхав з 3 бутилями первака, мiшком банок тушоноi свинини, я там поляг.. Тим бiльше, це закiнчилось в першi три днi.. Волинян я з тих часiв остерiгаюсь, але люблю..)))
|
|
16.08.2011, 22:43 | #49 |
Не бійся - волиняки добрі!!! а пьють як і всі слов"яни |
|
17.08.2011, 00:40 | #50 |
|
|