![]() Скажи форуму спасибо :)) 
	 | 

| 
| 

| 
		#526 | 
| 

я так і подумав що Lawu. Мені подобаються по дизайну їхні диски. Якщо буду брати то цієї фірми диски. Правда я знайшов по 285 доларів за комплект 4 штуки і це без кольц, гайок ...

| 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#528 | 
| 

Кто из практики может подсказать,насколько важно на легкосплавном диске стремиться к рекомендованному вылету ЕТ46 (в магазине сбили столку, что можно ставить ЕТ38. типа ЕТ46 это для стального диска). 

Вот и сомнения закрались, как-то не хочется лохонутся да и подвеска хюдайчика ACCENT 1,4 может обидеться на увеличенный вылет колес. Размер легкосплавного диска 5,5J DIA54.1 резина 185/65/R14  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#529 | 
| 

Мені на офіційному СТО (тижня два тому питав) сказали дотриматися всіх параметрів стального диска 5.5j, PCD 4x100, DIA 54.1, ET46 - інакше знімуть з гарантії. При цьому ще запропонували допомогти підібрати і замовити литі диски за такими параметрами фірми Rial по 1000 гривень кожен. Я відмовився і шукав сам диски. За такими самими параметрами не знайшов, а тільки запутався повністю 

. По магазинах кажуть що спокійно можна брати і 6j і ET35-38 і DIA 67.1 скомпенсувати до DIA 54.1 без проблем за допомогою кольц і що такі відхилення не повпливають на ходову. Запевняють що так всі роблять, що дуже, дуже рідко можна підібрати литий диск по параметрах рідного стального.Я після таких консультацій передзонив знов на офіційне СТО, почав казати що і їхні Rial диски тоже мабуть з незначними відхиленями йдуть наприклад по DIA , а значить і кольца треба буде використовувати, на що мені сказали - став собі що хочеш    тільки до них з цими дисками не приїжай. Але це все мені просто спати не дає. Готовий вже був брати російські K&K http://www.euroshina.com.ua/wheels/K...e/5.5/14/4/100, там все як нам треба тільки DIA 67.1, але друга проблема всі кажуть що якість цих дисків просто жахлива. Подобаються мені диски LAWU, але вони відрізняються вже і по ET(майже всі35-38) і по J(майже всі 6j). Одним словом не знаю що робити. Від продавців чув що LAWU і K&K одна якість - але їм аби продати. Може хтось порадить щось?
		 | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#530 | 
| 

| 
|
|